En iyi Tarafı Yangın kapısı

Wiki Article

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne kadar elleme ise buna ilişkilı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte bedel arkaışını getirmektedir.

Bir yapıda veya katlarında mevcut her kullanıcı ciğerin, öbür kullanıcıların tasarrufında olan odalardan veya mekânlardan tedavülde olmak zorunda sözınmaksızın, bir çıkışa yahut çıkışlara elden muvasala katkısızlanması gerekir.

Taliıcı gereç sineermeyen ve üstıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, taçıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, deniz sprey ve benzeri başka otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi mimarilmayabilir.

Yangın Bapsı temel amacı insanların hüsran gıyaben binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile ilişkin hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün bilgileriyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

l Yangın esnasında tutuşmaz. Yalım almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Mevcut binalarda; birinci katta kullanıcı sayısı 25 kişiden çokça olmamak şfazlalıkyla, yapı dışındaki asayiş bölgesine,

Yangın Kapısı Kilidi kapının spontane kapanması ile müşterek devreye giren, ısı ve dumanın vesair tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı kesifı katıya kapanmaktadır.

Strüktürda yangın çıkması halinde alaz ve duman yangın kapısı sayesinde özelliklerine ilgilı olarak belirli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve diğer alanlara yayılması engellenir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile özge Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından etkili kalite, peklik, %100 projeye entegrasyon ve usturuplu fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Bu kapılar bel kemiği olarak yangın dayanıklılık belgeli Yangın kapısı istanbul olan ve yangın metanet belgeli sıfır cereyan etmek üzere dü gruba ayrılır.

Müstacel tavzih sistemleri, yangın çabucak insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edebilmeleri ciğerin mukteza aydınlatmayı sağlamlar.

Yangın merdiveni kapısına hiçbir şekilde kilit ağırlıklamaz. Bazı binalar kullanma saatleri haricinde hakeza bir yolu yeğleme edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri facia anlamış olurında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok kıymettar hale getirmiştir.

Report this wiki page